Motivation

I onsdags lämnade jag träning med ett leende som var spridd i hela kroppen, hela vägen ner i tårna, och jätte motiverad var jag! Då hade jag i samspråk med Eva den träningen bestämt mig för att bara köra motivationsövningar, inget detaljpet, i princip ingenting annat än att bara göra det hela superduperkul. 

Vi hade redan på måndagen pratat om detta, men bestämde oss för att börja på onsdagen. Therese kom också och tränade med oss den dagen så hon hade också bra förslag på övningar. Vi blandade helt enkelt ihop några övningar så att vi trodde att det skulle passa det som motiverar just Hugo, och här nedan är resultatet.

Min tanke är att höja hans motivation, som så tjusigt hänger ihop med både fokus, attityd och "tramp". På så vis kommer han inte kunna (helt oförberett) från att vara jätte med till att vara jätte off med hjärnan (och hela kroppen) någon helt annanstans. Då kan jag även börja ställa högre krav. 

Tanken är även att använda sig av denna övning som en belöning, då jag har byggt den i hans ögon. Sen även lägga in "shäfer-dunkar" i sidan på honom under övningen, som jag sedan kan ta med mig mellan momenten på tävling, och som ger honom en hint om att "belöning kommer strax". 

Vad tror ni? Tips mottages tacksamt!!! 

Och idag kom resultatet som jag har gruvat mig för i ett års tid! Och så fint det var!!!
HD: A
ED: UA

och jag kan inte vara lyckligare! ♥♥♥