Ny bil och vårstädning på klubben

Idag köpte jag (inte en dag för sent) en ny bil. En fräsch Saab 9-5 med AC, helskinn, gigantiskt bagageutrymme och fjärrlås (massa annat också med dessa var relevanta för hundsituationen). Alla dessa finesser saknades på förra bilen. 

1. AC. Hur skönt att slippa svettas (för både mig och Hugo) i sommar?
2. Helskinn. Adjöss hundhår! 
3. Gigantisk bagageutrymme: en mycket större bur ryms!!
4. Fjärrlås: så behagligt att när man är längst bak så slipper man springa fram igen för att låsa. En liten, men ändå skönare än vad man tror, grej. 


Vi var ikväll iväg och hjälpte till med vårstädning på klubben. Mycket fint blev det! Älskar Luleå BK! Perfekt också att Hugo fick ligga och ha tråkigt på klubben medan jag ändå utförde något vettigt :) och när vi kom hem vart han genast supertrött. Även om det inte syntes (eller hördes) på honom att det var jobbigt att ligga och ha tråkigt så märks det såhär efteråt! Mycket bra resultat! Inte det faktum att han blev trött, men att vi tränade på någonting som uppenbart ändå behöver tränas på. I sommar blir det mer titta-på-träning för Hugo. Detta känns genomtänkt och bra!

Imorgon ska Hugo få gå ett träningsviltspår, sedan ska vi mingla i Piteå medan Magdalena och Amanda tävlar i klass 2. Även Hugos syskon ska tävla i både klass 1 och klass 2. Perfekt fredagskväll! På lördag har jag tentamen, så efter den ska vi nog ta en springtur. Sedan på lördag väntar debut i öppenklass viltspår!