Valpträff i Uppsala

Nu kommer en liten fortsättning på vår resa för några veckor sedan! :)
 
På tisdagmorgon packade vi ihop tälten, rastade hundarna, packade bilen osv och for sen vidare mot Uppsala där vi hade bestämt träff med valpen Malte (ljusblå) och Bonzo (guld). De var väldigt fina, glada, busiga, nyfikna osv. Valparna hade jätteroligt tillsammans och deras ägare, Monica med pojkvän och Sofie & Susanne var väldigt trevliga! Det ska bli spännande att följa dem och se hur det går för dem. Hoppas att de också vill köra lydnad, hehe! ;)
 
Jag hade förresten gissat på att Malte var störst av dessa pojkar och att Hugo var mitten och Bonzo minst. Men icket, Hugo var större än båda två :)
Lite bilder.

Bonzo


Yes, jag fick pappas frisbee!
Meeeen släpp, den är min nuMums!


Bonzo


Pappa och Bonzo


Försök till familjefoto


Malte, mamma, pappa


Pappa, mamma, Polly


PollyMonika, Malte, Polly

Sofia och BonzoMonika och Malte
Malte


Bonzo och Malte 
 
 
 

Utgångsposition

Äntligen har lilleman fattat vad det går ut på! Eller ja, äntligen har jag lyckats få honom att förstå :)
 
Ingångar har han typ alltid kunnat men att sitta också, det var svårförstått. Om jag sa "sitt" så satte han sig antingen för långt bak eller så trodde han att det var ett helt nytt kommando och att det inte alls hörde ihop med "ingången" så då satte han sig framför mig eller något sådant :)
 
Men nu ni. Nu är vi på G. Hehe, jag har fått lydnadsboken nu och är smått övertaggad. Sjukt snabb leverans förresten. Jag fick ett mejl måndagmorgon att beställningen hade behandlats och tisdag var den hos mig! Hur gick det till?
 
I alla fall, här är filmen
 

Övik, Ockelbo och Sala

Nu ska jag äntligen ta tummen ur och blogga om resan! Helena hämtade mig och Hugo på tisdagkvällen och då for vi först till Skellefteå och övernattade där för att sen styra vidare till Jennie, pappa Phoenix och Dice i Övik. Där var vi i två dagar.
 
Sen drog vi vidare till Ockelbo med ett kort stopp i Kramfors kvällen innan för att det inte skulle bli så långt att köra. I Ockelbo var nämligen Sveriges första Elitjaktprov som Jennie och Phoenix skulle delta i. Helena och Puma deltog även dem på söndagen i Nybörjarklassen. Jag fick se jätte mycket TJP. Hela fredagen, lördagen och söndagen vilket var riktigt nyttigt och kul! Jag vet inte riktigt om det känns som något jag och Hugo vill satsa på till att börja med, men det är helt klart ingen omöjlighet :)
 

Liselott och Agrosofens Finsliip "Spex"
 
Efter Ockelbo var det fyra nätter och dagar som liksom var "mellandagar" eftersom att Specialen inte började förrän på torsdag. Natten mellan söndag och måndag, och mellan måndag och tisdag valde vi att stanna i Sala där Jennie hade varit förut. Det var riktigt fint bortsett från ALLA fästingar. De var inte få. Hugo hade säkert 10 st under bara den korta tiden krypande på sig.
 
Efter det for vi vidare till Uppsala för att träffa Hugos två bröder Malte och Bonzo. De bilderna får jag fixa i ett annat inlägg! :D