Säg det till alla, vi är på väg!

Egentligen "säg det till alla jag är på väg", en låt från filmen Björnbröder. Men jag föredrar att använde "vi"! :D
 
Jag har nämligen nu anmält mig till lydnadstävlingskursen som startar på onsdag och håller på i 6 veckor! Det känns jätte kul och spännande, nyttigt för både mig och Hugo!
 
Vad mer? Jo, jag var till Piteå och såg på lydnadstävling i söndags där bland annat min faster Eva och hennes Dobermann Mira deltog. De startade i klass 1 och fick ett förstapris på 169.5 poäng trots en nollning på läggandet (tror jag att det var). De var duktiga i alla fall, och Eva och hennes träningskompis Sussi som var med tyckte att jag och Hugo skulle vara med i deras träningsgrupp! Wiiie! Dock var de för många, men de hade planerat att dela upp till två mindre grupper och då skulle jag och Hugo "rymmas"! Bra va? :D
 
Sen har jag nu skickat in bilderna till rasboken och betalat. Bilderna nedan blev det. Jag hade en himla beslutsångest kan jag då säga. Men det fick bli dessa i alla fall.

Minxdesign

Jag har precis beställt ett halsband till Hugo från Minxdesign. Det förra han hade, som är på bilden ovan, är från Minvilda och det var jätte fint, men tyvärr nu för litet, och eftersom att Minx hade de tyget jag ville ha så valde jag nu att beställa därifrån istället.
 
Halsbandet har i alla fall en gnutta av allt. Hans namn är såklart med. Sen visar det att han är min prins, guldgosse och mitt hjärtegull. Spännande va? ;)
 
Åh, vill bara att det ska komma nu!

Beslutsångest

Svart eller grön? Grön eller svart? Först tänker jag "roligare med grön", men då vill jag ha svart nästa sekund. Sen tänker jag "ser proffsigare och stiligare ut i svart" men då tycker jag grön är roligare nästa sekund... Inte lätt!

Liknande inlägg