Hemlighetsfull

Att jag vill ha en till hund någon gång är självklart. Dock absolut inte förrän om typ 2 år! Hugo ska åtminstone vara 2-3, och alla hundmötesfasoner och liknande ska vara som bortblåsta osv... Gärna att vi har kommit ut på tävlingsplanen också, så att man inte "står och trampar" på samma ställe med två hundar.

Så skulle väl inte kunna säga att det finns några direkt planer, men tankar finns det absolut! Så mycket att jag till och med har mejlat en kennel och frågat om hur och när hon har tänkt om en planerad kull! Dock bara nyfikenhetsfrågor... Det skadar ju liksom inte. Men ne, jag både behöver och vill ge Hugo all tid och energi jag har just nu, och ett tag framöver.

Vårglatt!

Jag beställde ju ett halsband från minx för några veckor sedan... Och nu idag la hon upp en bild på hennes Facebook-sida. "Det där är ju min!!!". Nu väntar vi (läs: jag) ivrigt på att det ska komma hem också!

Grundfärdighetskurs

Igår började jag och två träningskompisar grundfärdighetskursen för Cari Rörström på TopDog! Det är en onlinekurs som håller på ända till i Juni. Jag gillar verkligen konceptet med att det kommer upp "lektioner" varannan måndag i en facebookgrupp, och sen ska vi deltagare lägga upp filmer och får tips och råd om det. Det ska bli jättekul! Att se andras filmer också! Vi är 8 deltagare, så jag tror att det kommer ge massa inspiration och motivation!
 
Den första lektionen är fokus i olika former + nostarget. Nostarget på pinne har jag och Hugo aldrig kört. Men igår var både första tillfället och gången då han lärde sig! ;) 
 
Välj HD-kvalité för annars är det i princip omöjligt att se vad som ens händer!
Även fast det känns lite basic så är det så himla viktigt! Speciellt för min lilla virrpanna ;)
 
 
 
 
Och här hittade jag då vi tränade på utgångsposition då han bara var 6 månader. Söt lillskit! Han hade dessutom typ ett rakare sättande då, haha, vad hände? ;)