Hyllning till Härja

"Härja är kul". Har ni hört det förut? Det kanske låter tjatigt, feel free att sluta läsa om det sticker i ögonen, men jag kan inte understryka nog hur kul hon är, Härja. Så självklar. Oftast handlar det inte om några speciella kunskaper eller någonting av träningsslag, utan mer om hur hon är som individ och hur hon får mig att vika mig av skratt flera gånger om dagen bara för att hon är hon. Samtidigt är hon så gosig och närhetssökande och i nästa sekund full rulle åt alla håll och kanter. Samtidigt så godhjärtad och naivt snäll mot allt och alla. Min sessa. ♥
 
Jag hade först tänkt spara denna ihopklippta film till senare men jag lägger upp den nu. Jag får väl göra en ny senare, för någonting som verkligen är säkert är att det är så mycket roligare med filmer än med bilder! :)
 

Ifall ni sitter på en telefon och det står att den inte går att spela upp så trycker ni bara på "spela upp med internet/safari" så fungerar det. Det är youtube som strejkar mot låten, men jag vägrar byta låt så att det är bara att gorma till det om ni vill se en liten sammanfattning av Härjas första 7 månader hos mig :)
 

Kommentera här: